Boekhoudprogramma ZZP

Boekhoud programma ZZPOnline boekhouden als ZZP’er: heel eenvoudig!

Natuurlijk moet een nieuwe gebruiker eerst kennismaken met ons ZZP boekhoudprogramma. Dit programma neemt echter dusdanig veel werk uit handen dat de gebruiker vaak zonder het door te hebben al aan het boekhouden is. Binnen onze software zullen bijvoorbeeld bij het aanmaken van een factuur automatisch de juiste journaalposten worden aangemaakt, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Hoewel boekhouden voor ZZP’ers meestal als relatief tijdrovend wordt gezien, is dat met ons ZZP boekhoudprogramma dus zeker niet het geval. U bespaart daarmee namelijk een hoop tijd!

Bent u een startende ondernemer? Dan kunt u 1 jaar gratis boekhouden met ons boekhoudprogramma

Boekhouden met het boekhoudprogramma van Offective is effectief boekhouden: het resultaat van uw onderneming is direct en eenvoudig zichtbaar in de grafische dashboards. Deze dashboards kunnen door de gebruiker worden ingericht met allerlei widgets zoals taart-, lijn- en staafdiagrammen. Dit maakt online boekhouden als ZZP’er erg gemakkelijk, aangezien u op die manier zelf kunt aangeven wat wel of juist niet belangrijk is voor u.

Boekhoud programma ZZPGeavanceerde rapportages met één muisklik.

Binnen ons boekhoudprogramma heeft u als ZZP’er verschillende rapportagemogelijkheden die met één klik gegenereerd kunnen worden. Denk hierbij onder andere aan de hiernaast getoonde rapportages. Van een kolommen- en proefbalans tot grootboekkaarten en auditfiles, al deze rapportages zijn in een handomdraai te genereren met ons ZZP boekhoudprogramma.

 

Boekhoud programma ZZP

Gemakkelijk bankafschriften inlezen

In het bank gedeelte van ons ZZP boekhoudprogramma kunnen bankafschriften van verschillende formaten worden ingelezen (inclusief het nieuwe CAMT SEPA formaat). Per bankrekening kan ingesteld worden hoe de automatische matching plaatsvindt. Hierdoor zal een éénmalige configuratie van de bankrekeningen u als ZZP’er bij het online boekhouden veel tijd besparen.

ZZP Boekhoudprogramma: vele voordelen!

Check1 jaar gratis ZZP software voor startende ondernemers. Ga snel naar de ZZP actie!

Check30 dagen gratis uitproberen

CheckEén vast maandbedrag, onafhankelijk van de hoeveelheid data

CheckUitgebreid financieel inzicht (met o.a. zelf-aanpasbare, innovatieve dashboards en rapportages)

CheckAutomatisch spreiden (vrijval)

CheckAutomatisch klaarzetten van de BTW aangiften over instelbare periodes

CheckGratis toegang voor uw accountant of boekhouder

ZZP actie30 dagen gratis€ 7,60 p/m

 

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden