Administratie noodzakelijk kwaad?

Iedere startende ondernemer kent het en ieder jong bedrijf loopt er tegenaan: de administratie. Een beetje ondernemer is geen ondernemer geworden om de administratie te doen. Een ondernemer heeft visie en een droom voor zijn of haar bedrijf. Dat daar administratie bij komt kijken, is eerder een noodzakelijk kwaad, dan een blij vooruitzicht.

Belang van een goede administratie

Toch is het belangrijk dat de administratie goed bijgehouden wordt. De administratie van een bedrijf bestaat uit veel onderdelen: kasadministratie, controleberekeningen, bankafschriften, agenda’s, correspondentie, etc. Het is geen fijne klus, om dat allemaal uit te moeten zoeken. Vaak gaat er veel tijd zitten in de hele boekhouding. Facturen maken met het ene programma, ergens een excelsheetje met een overzicht van alle relaties en stand van zaken, een ander overzicht met de urenregistratie en de bankafschriften gaan via online bankieren.

Volgens de belastingdienst moet je dat ook nog eens zeven jaar bewaren, zodat er op korte termijn gecontroleerd kan worden. Nou, zie over zeven jaar de weg nog maar eens terug te vinden in al die papieren en digitale bestanden! Dat is al een drama op zichzelf.

Ingewikkeld?

Toch hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Er zijn veel software-ontwikkelaars, die een programma op de markt hebben gebracht om een onderdeel van de administratie bij te houden. Programma’s voor factureren, programma’s voor urenregistratie, etc. Dat betekent echter wel, dat je verschillende softwarepakketten moet aanschaffen, of online abonnementen moet nemen, om de boel op orde te kunnen houden.

Boekhoudprogramma Offective

Kan dat niet simpeler? Jawel! Offective heeft een softwarepakket ontwikkeld, dat alle administratieve problemen uit de lucht helpt. Het is alleen nog maar een kwestie van het invullen van de juiste gegevens en alle resultaten komen er zo uitrollen. Het boekhoudprogramma van Offective heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere programma’s. Het is namelijk ontwikkeld met de gebruiker op het oog. De gebruiksinterface moest en zou zo gebruiksvriendelijk mogelijk worden. Intuïtieve besturing van de verschillende mogelijkheden is uiterst eenvoudig. Toch zijn er ontelbare mogelijkheden en functionaliteiten.

Daarnaast zitten er functies op die ervoor zorgen dat uw administratiekantoor of accountant moeiteloos met u mee kan kijken. Dat is ontzettend handig, als de periodieke aangifte er weer aan zit te komen. U hoeft niet meer met een stapel ordners bij een accountant langs, u geeft hen gewoon toegang tot uw software en de boel is met een paar klikken geregeld.

Het boekhoudprogramma van Offective voldoet daarnaast aan alle wettelijke eisen, zoals de Belastingdienst die omschrijft op hun website. “Alle gegevens over uw onderneming die u vastlegt op papier of in digitale vorm, horen bij uw administratie.” Nu wil het geval, dat al deze gegevens in één programma vastgelegd kunnen worden! Heerlijk toch?

Boekhoudprogramma

De complete boekhouding kan dus met dit boekhoudprogramma eenvoudig worden verwerkt. Daarnaast is het mogelijk om via een overzichtelijk financieel dashboard direct een compleet overzicht van de omzet, kosten en winst te tonen. Offective boekhouden is dus effectief boekhouden!

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden