Hoe kies je een boekhoudprogramma?

Een keuze maken voor een boekhoudprogramma is niet eenvoudig, maar wel essentieel. Hoe maakt u ooit een verstandige keuze? Wij helpen u een handje.

Meerdere administraties in een account

De mogelijkheden binnen een boekhoudprogramma behoren een onderdeel te zijn van uw besluitvorming. Enkele vragen die u moet overwegen zijn: Wat zijn onze wensen? Wat heeft een boekhoudpakket allemaal te bieden? Wat zijn de kosten? Wat zijn de mogelijkheden? Binnen boekhoudprogramma Offective is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere administraties te koppelen aan uw account. Dit is erg handig als u een holding heeft met werkmaatschappijen of meerdere bedrijven. Binnen ons boekhoudprogramma kunt u namelijk simpel navigeren van het ene naar het andere bedrijf. Bij veel boekhoudprogramma’s moet u voor elk bedrijf opnieuw inloggen!

Ons boekhoudprogramma is een verlengstuk van uw organisatie. Zonder een goed beheer van uw relaties, het opvolgen van offertes en het op tijd maken van facturen heeft u niets aan een boekhoudprogramma. Binnen ons boekhoudprogramma staat de klant centraal! De verschillende modules zijn volledig geïntegreerd. Zo wordt de uiteindelijke factuur die u maakt voor een relatie automatisch in de boekhouding verwerkt. Zelfs als u alleen maar de module boekhouding afneemt (en niet de module facturatie) kunt u via het verkoopdagboek uw verkopen inboeken. Binnen het boekhoudprogramma van Offective zijn er talloze mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Is het vinden van een geschikt boekhoudprogramma een lastige keuze?

Het vinden van een geschikt boekhoudprogramma hoeft geen lastige keuze te zijn. Een keuze maken wordt u makkelijk gemaakt. U kunt ons boekhoudprogramma namelijk kosteloos uitproberen:

Proef account: maand gratis Starters actie: 1 jaar gratis

Meer dan een boekhoudprogramma

Offective biedt meer dan alleen boekhoud software.
CheckGegarandeerde gratis service van helpdesk
CheckGeen bijkomende kosten
CheckGeen limieten op hoeveelheden van boekingen
CheckGeen limieten op dataopslag

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden