Boekhouden in Excel?

Of toch online met Offective?

Er zijn tientallen aanbieders van boekhoudsoftware. Het aanbod is erg divers: van eenvoudige gratis programma’s tot zeer geavanceerde programma’s die een rib uit uw lijf kosten. Van offline administratie software tot online programma’s met een mobiele app. Ondanks dit grote aanbod zijn er nog steeds ondernemers die aan Microsoft Excel verknocht zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat ‘online boekhouden’ met Offective voordelen biedt ten opzichte van boekhouden in Excel. Excel is een mooi programma, maar is niet persé ontwikkeld om uw financiële administratie te regelen.


 
 

Excel versus Offective

Offective luistert naar de gebruikers

De support-afdeling van Offective krijgt regelmatig input van gebruikers. Dit kunnen bijvoorbeeld suggesties zijn om de applicatie te vereenvoudigen, maar ook kleine ‘bugjes’ die in de software geslopen zijn. Wekelijks bespreken wij de gebruikers-input en koppelen dit terug naar de gebruiker. Dankzij de gebruikersinput blijft de applicatie altijd up-to-date!

Modulaire totaaloplossing

Offective is een modulair software pakket. Het pakket bestaat momenteel uit 11 modules waarvan de belangrijkste modules zijn: boekhouden, relatiebeheer, voorraadbeheer en facturatie. De modules zijn volledig geïntegreerd. Zo hoeft u niet met tientallen tabbladen of Excel-bestanden te werken. Met Offective heeft u alles-in-een!

Geen gedoe met Excel-formules

Met Offective hoeft u zich niet druk te maken om wiskundige formules te begrijpen. U voert uw administratiegegevens in en Offective doet de rest. Of het nu gaat om orders, facturen, voorraadboekingen etc. Offective berekend alles automatisch.

Automatisch

In Offective heeft u veel tools ter beschikking die u werk uit handen nemen. Zo kunt u automatisch aangiften doen, kunt u meldingen krijgen als de voorraad onder een bepaalde waarde komt.

Voorkom ronddelen van ‘oude’ Excel bestanden

U kent het wel. Een collega vraagt een Excel-bestand om iets ‘bij te werken’. Hij gaat er mee aan de slag en stuurt het door naar een andere collega. Even later werkt u de versie bij en komt u erachter dat iemand een oude versie rondgestuurd heeft. Met Offective zal dit niet voorkomen. U kunt met meerdere collega’s tegelijk in het systeem en uw administratie is altijd up-to-date.

Altijd en overal een actueel inzicht

Of u nu in het buitenland bent of op kantoor zit, overal waar u internet heeft, heeft u een actueel overzicht van uw administratie.

Eenvoudig gebruikers autoriseren

“Oh, die gegevens waren niet voor jou bestemd!”. Heeft u dat weleens meegemaakt? Een groot Excel-bestand met ‘bedrijfsgevoelige informatie’ waar per abuis iedereen bij kan? In Offective kunt u elke gebruiker autoriseren en voorkomt u dat gebruikers dingen kunnen inzien waartoe zij niet gemachtigd horen te zijn.

Archieven, geen rompslomp

Wij nemen de zorg van het archiveren van bestanden uit handen. U als ondernemer bent verplicht om bestanden 7 jaar te bewaren. Als u een grote administratie in Excel zou bijhouden kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In Offective kunt u eenvoudig uw boekjaren selecteren, inzien en beheren. Zo heeft u geen tientallen afzonderlijke bestanden.

Veilig in de cloud

Offective neemt veel maatregelen om uw administratie te beschermen. Zo worden er dagelijks back-ups gemaakt die op verschillende locaties in Nederland worden opgeslagen.

Gratis app voor uw administratie

Klanten (en proefgebruikers) kunnen gratis gebruik maken van de app voor Android of Apple. In de app heeft u alle modules die u in de desktopversie ook heeft. Zo kunt u onderweg of bij een klant nog snel even wat zaken regelen of inzien.

Draait op elk operating system

De bedrijfssoftware van Offective draait op elk operating system: Windows, Apple of Linux. U hoeft geen speciale programma’s te installeren of uw bestanden te converteren.

Bent u overtuigd? Probeer Offective een maand gratis. Bent u recent gestart als ondernemer? Dan kunt u een jaar gratis boekhouden.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden