Boekhoudprogramma administratiekantoor

De meeste bedrijven kennen het wel: het administratiekantoor. Voor kleine bedrijven of ZZP’ers is het een uitkomst: een administratiekantoor neemt veel werk uit handen van de ondernemer en weet precies wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de belasting e.d.

Een boekhoudprogramma voor het administratiekantoor is dan ook onmisbaar. Een administratiekantoor heeft er baat bij, als de boekhouding zo efficiënt mogelijk gebeurt. Dat kan met de online software van Offective. Met dit boekhoudprogramma voor het administratiekantoor kan op een eenvoudige wijze meegekeken worden in administraties van klanten en er kunnen onbeperkt in-house administraties gevoerd worden. Een aantal voordelen op een rijtje:

Overzichtelijk
Als er iets onontbeerlijk is in een goed boekhoudprogramma voor een administratiekantoor, dan is het wel dat de software toegankelijk en overzichtelijk is. Niet alleen de software zelf, maar ook alle gegevens en rapportages zijn uiterst overzichtelijk. Vanaf het dashboard, waar je ‘binnenkomt’, kun je eenvoudig switchen tussen klanten en hun belangrijkste gegevens inzien. Dit dashboard is gemakkelijk persoonlijk te maken, zodat voor een ieder de belangrijkste gegevens in één oogopslag inzichtelijk zijn. Vanuit één inlogaccount wisselt u makkelijk van de ene naar de andere klant en van het ene naar het andere boekjaar.

Samen
Een administratiekantoor werkt nooit op zichzelf, maar altijd in samenwerking met de klant. Omdat de software van Offective aan beide zijden gebruikt wordt, is de samenwerking tussen administratiekantoor en klant bijzonder gemakkelijk. Klanten kunnen meekijken in hun eigen administratie, maar u kunt bijvoorbeeld ook klanten hun eigen facturatie laten doen. En dat alles vanuit één en hetzelfde boekhoudprogramma.

Automatisch
Een van de grootste voordelen van het boekhoudprogramma voor het administratiekantoor, is de automatisering binnen de software. Tal van (standaard)rapportages kunnen automatisch, met een enkele druk op de knop, gegenereerd worden. Van een kolommenbalans tot auditfiles, alle rapportages zijn in een handomdraai te exporteren en zo te gebruiken voor andere doeleinden, zowel richting klant als bijvoorbeeld Belastingdienst.

Omdat het online boekhoudprogramma van Offective één van de snelst groeiende boekhoudpakketten van Nederland is, kunt u daar uw voordeel uit halen, als administratiekantoor. Door zich aan te sluiten bij het Offective-netwerk, wordt uw kantoor gepromoot onder andere Offective-gebruikers. U kunt het eenvoudig een keer gratis uitproberen, of u kunt zich inschrijven voor één van de evenementen voor administratiekantoren. Ga daarvoor snel naar www.boekhoudprogramma-online.nl.

 

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden