Boekhoudprogramma in de cloud

Het online boekhoudprogramma van Offective is een cloud boekhoudpakket. Offective is ontwikkeld in de modernste ontwikkelmethodieken van Mendix. Het pakket is eenvoudig, voordelig (per maand) en geschikt voor de administraties van het midden en klein bedrijf (MKB), ZZP of eenmanszaak. Het aanschaffen van een eigen boekhoudsysteem raden wij af. De gewijzigde wet en regelgeving zorgen ervoor dat de leveranciers van boekhoudpakketten continu bezig zijn om de ontwikkelingen te volgen en hun pakketten daarop aan te passen. Daarom raden wij aan om een online boekhoudpakket te gebruiken. De kosten van een zogenaamd ‘online cloud administratie pakket’ zijn beperkt en verdient u snel terug. Een eigen server of het aanschaffen van uw eigen boekhoudsoftware behoort hiermee tot het verleden.

Veel online boekhoudprogramma’s hebben beperkingen of limieten op hoeveelheden. Boekhoudprogramma Online heeft dat niet! Indien u uw boekhouding doet met Offective kunt u ongelimiteerd boekingen doen, boekingen inlezen en module gerelateerde data en bestanden opslaan.

Door de flexibiliteit welke geboden wordt aan de gebruikers onderscheidt boekhoudprogramma Offective zich van collega boekhoudpakketten. Met Offective heeft u voor elk wat wils: stel u wilt alleen het noodzakelijkste doen aan de boekhouding, dan kan dit. Maar ons boekhoudprogramma biedt ook de mogelijkheden om uw boekhoudpakket uit te breiden met vele andere modules als voorraadbeheer, offertes maken etc. Flexibiliteit in het boekhoudprogramma wordt ook geboden aan de gebruikers als het gaat om de online mogelijkheden om zelf het account te beheren. Zo kan de beheerder bijvoorbeeld gebruikers toevoegen, autoriseren en bepaalde rechten toekennen.

Boekhoudprogramma Online in het kort:
  • In de cloud: altijd en overal bereikbaar
  • Geen eigen server nodig
  • 24/7 monitoring op veiligheid
  • Lage kosten en altijd up-to-date
  • Eenvoudig te configureren en autoriseren
Boekhoudprogramma Online gratis proberen?

 
 

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden