Boekhoudprogramma voor Mac en Windows dankzij de cloud

Boekhoudprogramma Mac en Windows

Wij krijgen met regelmaat de vraag of ons boekhoudprogramma ook werkt op de Mac (apple). Een kort en eenvoudig antwoord is: Jazeker!

Het Offective boekhoudprogramma is op ieder gewenst besturingssysteem te gebruiken. Dit in tegenstelling tot veel andere boekhoudprogramma`s. De reden dat wij zowel op Windows als Mac (en andere besturingssystemen) te gebruiken zijn, is doordat Offective een cloud gebaseerde applicatie is. Oftewel, zolang u op internet kunt, kunt u ons boekhoudprogramma gebruiken.

Tegenwoordig zien we steeds meer software oplossingen in allerlei verschillende toepassingsgebieden overgaan naar de cloud. Waar vroeger iedereen een boekhoudprogramma op hun computer moest installeren hoeft men nu enkel online in te loggen op een online portal. Toch krijgen veel mensen ook de kriebels van woorden als ‘cloud’ of ‘online’. Krijgt u ook kriebels? Dank denkt u wellicht aan problemen omtrent veiligheid, of data privacy.

Daarom hier 4 redenen om u te overtuigen van de kracht, veiligheid en toegevoegde waarde van een cloud gebaseerde oplossing:

 1. Het werkt op alle besturingsstyemen
  Waar dit artikel mee begon, het is beschikbaar op alle besturingsystemen. Dus of u nu een Windows laptop heeft, een apple Mac pc, een Android tablet of smartphone, het maakt niet uit, u kunt er altijd bij. Dit is niet alleen handig voor uzelf, maar wilt u bijvoorbeeld uw accountant inzage geven in uw boekhouding dan kan dat zonder dat de accountant zelf iets hoeft te installeren.
 2. Het is écht veiliger, en u heeft juist meer data bescherming!
  Waarom? Denk u eens in, uw computer die dagelijks in aanraking komt met verschillende software, websites, enz. Dagelijks weer bent u gevoelig voor virussen of hackers. En dat niet alleen, wat als uw computer crasht? U harde schijf corrupt raakt? Dit zijn slechts enkele situaties waarin u met een niet cloud gebaseerd systeem veel data zou kunnen verliezen en waar data zelfs zou kunnen uitlekken. Een goed cloud systeem zoals Offective bewaart uw data in een geisoleerde server omgeving met automatische backup voorzieningen. En dankzij onze hypermoderne ontwikkeltechniek zijn wij qua veiligheid koploper.
 3. Eenvoudig(er) schaalbaar
  Behalve boekhouden biedt Offective nog veel meer. Denk aan urenregistratie, klantbeheer, offreren, enz. Het kan zijn dat u collega’s / personeel ook gedeeltes van uw administratieve bedrijfsvoering wilt laten doen. Bij een cloudsysteem is het een kwestie van een klik op de knop. Bij de meeste niet cloud systemen, moet u bij de collega iets installeren, moet u data synchroniseren tussen computers, enz. U bespaart dus tijd en voorkomt problemen.
 4. Overal bereikbaar
  Eerder gaf ik al aan, zolang u internet heeft, kunt u Offective gebruiken. Komt u er op vakantie achter dat u net bent vergeten de btw aangifte te doen? Of had u nog een goede lead waar u graag nog een offerte naar wilt sturen? Of u nu thuis achter uw PC zit, of op een vakantiebestemming met een tablet, smartphone of andere PC, dankzij de cloud kunt u overal ter wereld uw administratie bijhouden!

Hopelijk maken deze 4 voordelen u bewuster van de cloud en de voordelen die de cloud biedt. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons programma? Probeer nu zelf gratis ons cloud gebaseerde boekhoudprogramma uit op uw Mac, Windows PC, tablet of smarthpone!

Probeer gratis uit  Download onze app  Meer info

2 Reacties

 1. Dik

  Alles naar de cloud 😉

 2. Hosting Deutschland

  Ook bestaande klanten van Informer maken wel eens deze overstap. Voor hen is het helemaal makkelijk omdat de administratie probleemloos overgenomen kan worden en het boekhoudprogramma zowel onder Windows als Mac hetzelfde werkt. Zij hoeven niet omgeschoold te worden, maar kunnen gelijk weer aan de slag.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden