Bestaat er een eenvoudig boekhoudprogramma?

Lastige klus

Veel ondernemers ervaren hun boekhouding als een lastige klus (en terecht). Er bestaan zoveel regeltjes waar een ondernemer zich aan moet houden en van deze regeltjes is hij zich vaak nog niet eens bewust! Toch is een goede boekhouding essentieel voor een succesvol bedrijf. Je kunt je boekhouding niet negeren en het uitstellen van je boekhouding zorgt voor veel meer problemen zoals sancties van de belastingdienst.

Eenvoudig boekhoudprogramma

Kan een boekhoudprogramma het boekhouden dan echt eenvoudig maken? Wij geloven van wel! Door het aanmaken van een factuur, wordt deze in de meeste programma’s meteen ingeboekt, staat deze automatisch als debiteur open en is het zelfs mogelijk om automatisch herinneringen te laten versturen. Offective gaat in tegenstelling tot veel concurrenten nog een aantal stappen verder in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, zonder hierbij in te leveren op functionaliteit en kwaliteit. Een aantal voordelen van ons eenvoudig boekhoudprogramma:

  • U krijgt meldingen als uw boekhouding niet correct is
  • Uw bankafschriften worden automatisch verwerkt, indien gewenst uiteraard met uw controle
  • Moet u rapporten aanleveren aan uw boekhouder, administratiekantoor, accountant of aan de belastingdienst? Wij genereren alle gangbare rapportages voor u met 1 druk op de knop
  • Inboeken in uw administratie is eenvoudig met duidelijke navigatie en duidelijke vragen en geen ingewikkelde boekhoudkundige begrippen.

Automatiseren!

Los van alle voordelen en regels is er nog een groot voordeel aan het gebruik van een eenvoudig boekhoudprogramma, namelijk automatisering! Waarom zou u zich meer bezig houden met boekhouden dan nodig? Als ondernemer moet u zich focussen op uw business, focussen op uw kwaliteiten. Optie 1 is veel geld betalen aan een boekhouder, optie 2 is veel minder geld betalen aan een boekhoudprogramma en hetzelfde resultaat hebben.

Wat is Offective?

Offective is een online bedrijfssoftware pakket bestaande uit 12 modules. Van boekhouden en CRM tot HRM en projectmanagement met urenregistratie, het zit er allemaal in met het doel uw organisatie optimaal te ondersteunen en u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Automatisering is de uitkomst!

U kunt de modules zelf uitkiezen en aan- en uitschakelen wanneer u wilt. Ons pakket kunt u dus precies op maat maken voor uw bedrijf.

Lees meer over het online boekhoudprogramma en ontdek de voordelen en mogelijkheden.

Probeer 30 dagen gratis!

 

 

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden