Mogelijkheden module boekhouding

Na het openen van de Offective module boekhouding verschijnt een dashboard. In dit dashboard heeft u verschillende buttons die linken naar de meest gebruikte acties binnen de module. Denk hierbij aan een nieuwe verkoop- of inkoopboeking. Een deel van dit dashboard wordt gebruikt om snel verschillende rapportages te kunnen genereren, bijvoorbeeld een kolommenbalans of een ouderdomsanalyse. U ziet real-time de BTW aangifte, u kunt ‘snel zoeken’ en u kunt een top 3 aan omzet- en kostenrekeningen inzien. Bij het verversen van het scherm wordt er een controle gedaan over uw hele boekhouding. Bij eventuele invoerfouten zal de ‘controle functionaliteit’ u hier op attenderen.

Verschillende dagboeken

Via het menu (links in uw dashboard) kunt u snel navigeren door de 5 dagboeken: verkoopboek, inkoopboek, kasboek, bankboek en memoriaal. In het verkoopboek komen de facturen welke zijn gemaakt binnen de Offective applicatie of kunt u zelf handmatig verkopen inboeken. Het inkoopboek werkt vergelijkbaar. Aan uw boekingen kunnen documenten gekoppeld worden en in de cloud worden opgeslagen. Middels het kasboek en bankboek kunt u de inkomsten en uitgaven beheren en worden deze verwerkt in uw administratie. Offective is een zelflerend boekhoudprogramma. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf vanaf een boeking een instructie aanmaken. Deze boeking zal snel herkend worden en de verwerking van een ingelezen bankbestand (mt940) kan zodoende sneller worden afgehandeld.

Ongelimiteerd boekhouden

Onder het menu-item grootboekrekeningen ziet u de balans en verlies & winst rekeningen. U kunt dit schema uiteraard eenvoudig en ongelimiteerd uitbreiden. Het resultaat zal direct zichtbaar zijn en real-time bijgewerkt worden. Vanaf elke locatie (waar ook ter wereld) heeft u volledige toegang tot uw boekhouding. Het dashboard kunt u geheel naar wens personaliseren. U kunt bijvoorbeeld zelf grafieken van resultaten laten weergeven of omzetten. Het boekhoudprogramma van Offective is volledig en compleet en heeft geen limieten of maximum aantal boekingen. U kunt vrij en ongelimiteerd boekhouden in de cloud op een 24/7 gecontroleerde applicatie. In de boekhoudmodule zit automatisch incasseren of automatisch betalen inbegrepen. De betaal of incasso batches worden keurig klaargezet en kunnen eenvoudig bij uw bank ter verwerking worden geüpload. De module boekhouding is verder voorzien van het onderdeel ‘geavanceerde rapportages’. Daar waar de applicatie niet voorziet in uw behoefte met een standaard rapportage, kunt u zelf een rapportage configureren. Middels het onderdeel ‘vrijval’ kunt u afschrijvingen inregelen zodat deze periodiek automatisch worden verwerkt in uw boekhoudadministratie. We sluiten af met het onderdeel BTW en ICP aangifte. Per kwartaal kunt u vanuit Offective de aangifte doen, verwerken, opslaan en archiveren.

Probeer zelf de Offective module boekhouding

Het voert te ver voort om dieper in te gaan op de werking van de module boekhouding. Daarom adviseren wij u om Offective zelf te proberen. Ervaar de mogelijkheden, het gebruikersgemak en de vriendelijke en overzichtelijke interface van het Offective boekhoudprogramma!

Gratis proef account: 30 dagen Starters: 1 jaar gratis

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden