Overstappen van boekhoudprogramma

Indien u reeds gebruik maakt van een boekhoudpakket en wilt overstappen naar een ander boekhoudprogramma, zijn er meerdere (technische) zaken die belangrijk zijn om uw keuze te bepalen. Voor elk bedrijf is het lastig om een juiste keuze voor een goed boekhoudprogramma te maken. Het is immers een keuze voor vandaag en een lange toekomst. Flexibiliteit van een pakket is dan wel noodzakelijk. Ook als u in de toekomst wilt opschalen, is dit van groot (bedrijfs en financieel) belang. Het aanbod van online boekhoudprogramma’s is enorm en de prijsverschillen zijn groot!. Op vergelijk-boekhoudprogramma.nl vindt u een mooi overzicht van de bekendste boekhoudprogramma’s. Offective biedt voor slechts €7,60 per maand het goedkoopste boekhoud programma!

vergelijk boekhoudprogramma

Een keuze maken is niet eenvoudig! Uw eerste indruk is de belangrijkste. Laat u dan ook verrassen door de mooie en gebruiksvriendelijke Offective applicatie met een gratis proefaccount van 30 dagen!
 

Is ons boekhoudprogramma geschikt voor uw organisatie?

Offective is een ‘standaard boekhoudprogramma’ met veel mogelijkheden en daardoor geschikt voor zo’n 90% van de ondernemers. Deze ondernemers leveren een dienst of product, willen deze factureren en soms inkopen en verwerken in een boekhoudprogramma! Behoort u bij de bedoelde groep van 90%, bent u werkzaam op basis van zzp, heeft u een eenmanszaak, een B.V, een V.O.F, vereniging of welke vorm dan ook? Met Offective bent u voorzien van een gebruiksvriendelijke, goedkope en makkelijke applicatie. Hebt u twijfel of Offective wel de juiste keuze is als boekhoud programma voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u daarin kunnen adviseren.

Offective biedt o.a. de volgende import-mogelijkheden:

  • Overstappen met een auditfile
  • Overstappen met een beginbalans
  • Eenvoudig importeren van rekeningschema’s
  • Eenvoudig importeren van relaties en producten
  • Eenvoudige koppeling met boekhouder of accountant

Vaak kan uw huidige boekhoudpakket een auditfile leveren welke wij weer kunnen inlezen. De auditfile omvat alleen de financiële boekingen. Los hiervan kunt u zelf eenvoudig relaties en rekening schema’s importeren.

Wij helpen u graag verder en bieden u ondersteuning als dat nodig is.

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef uw reactie op dit artikel

   Niet zichtbaar voor publiek

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden