Ontwikkelingen in boekhoudprogramma

BTW & ICP aangifte elektronisch
Voordat de aangifte van het 1e kwartaal moet zijn ingeleverd, is dit weekend dit nieuwe onderdeel binnen het Offective boekhoudprogramma live gekomen. Indien u gebruik maakt van de module eboekhouding heeft u hierover nu de beschikking. Uniek is dat Offective deze dienst biedt onder een overkoepelend PKI certificaat. Daar waar u bij andere software tot honderden euro’s moet investeren is dit bij Offective 100% gratis. Bekijk hier de video met uitgebreide instructie en werkwijze!
 
Een volgende ontwikkeling is dat Offective ook berichten van de belastingdienst en betalingskenmerken gaat ‘ophalen’ en tonen in de applicatie. Wij zullen u hierover het komende kwartaal nader informeren.
 
Upgrade naar Mendix  6
Het zal niet onopgemerkt zijn dat Offective de laatste maanden is geüpgraded naar een totale nieuwe look & feel, en voor u niet zichtbaar nieuwste versie van de gebruikte Mendix ontwikkelmethodiek! Na een langere implementatie periode dan verwacht zijn we nu weer in een stabiele fase. Deze grote verandering is (soms na wat gewenning) positief ontvangen. We zijn hier enorm blij mee. Dit geeft ons veel technische mogelijkheden in de toekomst.
 
UBL & Responsive
Eerder kondigden wij aan dat de applicatie volledig responsive zou worden. Dit proces is nog niet afgerond en zal de komende maanden verder worden verbeterd. Gebruik van de app of browser op een apparaat is uiteraard mogelijk, in één van de volgende updates zullen wij u hierover verder informeren.
 
De UBL ontwikkeling had wat ons betreft minder prioriteit dan elektronisch BTW & ICP aangifte en is om die reden even geparkeerd. Wij zullen ook deze ontwikkeling de komende maanden afronden en implementeren en u hierover t.z.t nader informeren.
 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen m.b.t. het online boekhoud programma Offective en krijgt u de nieuwsbrief nog niet? Meld u dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden