Voordelen van een online boekhoudprogramma

Administratie bijhouden

Elke ondernemer is verplicht om een administratie bij te houden en bepaalde zaken te bewaren. Hiermee kunt u bewijzen dat wat u heeft opgegeven bij uw belastingaangifte ook daadwerkelijk datgene is wat u heeft verdiend.

 

Bewaarplicht

U vraagt zich misschien af wat u allemaal moet bewaren? Denk in dat geval onder andere aan:

  • Verzonden en ontvangen facturen
  • Contracten
  • Bankafschriften
  • Offertes
  • Urenadministratie
  • En meer…

U bent verplicht uw administratie 7 jaar te bewaren.

Online boekhoudprogramma

Gelukkig hoeft u al deze zaken niet op papier bij te houden, maar kan dit ook via een boekhoudprogramma.

Het voordeel van een boekhoudprogramma is dat u alle zaken in één overzichtelijk programma bijeen heeft. Wilt u snel iets opzoeken met betrekking tot die ene relatie? Dan heeft u in enkele klikken alles voor u staan wat relevant is.

Niet alleen voor uzelf is het prettig om alles op één plek te hebben staan, ook voor uw boekhouder is het prettig om in één administratieprogramma alles terug te kunnen vinden.
Daarnaast is het belangrijk voor de belastingdienst dat alles op één overzichtelijke plek staat geregistreerd. Dit voorkomt een hoop gedoe bij een eventuele belastingcontrole.

Wat kan ons online boekhoudprogramma u bieden?

Met Offective haalt u alles in huis om uw boekhouding, volgens de wettelijke eisen van de belastingdienst, bij te houden.

Offective is een online bedrijfssoftware pakket bestaande uit 11 modules. Van e-boekhouden en CRM tot HRM en projectmanagement met urenregistratie. Dit uitgebreide boekhoudpakket heeft als doel uw organisatie optimaal te ondersteunen. Klantdata verspreidt over allerlei verschillende systemen behoort hiermee tot het verleden!

U kunt de verschillende modules aan- en uitschakelen wanneer u wilt. Ons boekhoudpakket kunt u dus geheel instellen naar de wensen en eisen van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over dit online boekhoudprogramma? Ga dan snel naar de pagina: boekhoudprogramma.
Benieuwd naar de kosten van e-boekhouden? Ga dan naar de pagina: prijzen.

Probeer maand gratis!

Bronnen

Related Posts

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden