Boekhoudprogramma

Het boekhouden via een traditioneel boekhoudprogramma heeft haar sporen verdiend, maar gaat steeds meer tot het verleden behoren. U kunt tegenwoordig haast niet meer om boekhouden via een ‘boekhoudprogramma in de cloud’ heen. Bent u ook op zoek naar een online boekhoudprogramma? Kies dan Offective! Met ons boekhoudprogramma kunt overal ter wereld boekhouden en zodoende altijd direct inzicht hebben in uw boekhouding.

Relatiebeheer

Relaties beheren doe je online met Offective CRM. Zo maakt u onderscheid tussen klanten, leveranciers en overige relaties. De relaties worden in een dashboard overzichtlijk weergegeven. Lees meer …

Facturatie

Ervaar het gemak van de volwaardige bedrijfssoftware Offective! De module facturatie is erg uitgebreid. Zo zijn de modules boekhouden, voorraadbeheer en relatiebeheer volledig geïntegreerd. Ook kunt u uw facturen naar eigen wens indelen en inrichten.
Lees meer…

Urenregistatie

De module urenregistratie geeft de manager een volledig inzicht in de gewerkte, afwezige en ‘overwerk’ uren van zijn personeel. De urenregistratie module is ook beschikbaar via de ‘Mijn Offective’ app.
Lees meer…

Voorraadbeheer

De Offective module voorraadbeheer is gekoppeld met de overige modules. Daardoor worden producten en voorraden direct gemuteerd en ziet u een totaaloverzicht van inkopen en verkopen. Lees meer…

Boekhoudprogramma online

Probeer ons boekhoudprogramma een maand gratis

Maak een gratis proefaccount aan en ervaar een maand lang (geheel vrijblijvend) het gemak van online boekhouden. Twijfelt u over de veiligheid, bereikbaarheid of back-up van uw gegevens? Of heeft u andere vragen? Onze klantenservice is elke werkdag tussen 9:00 en 16:30 bereikbaar op telefoonnummer 010-3074300. Een e-mail sturen naar info@boekhoudprogramma-online.nl kan natuurlijk ook. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Voordelen van boekhoudprogramma online

  • 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen
  • Direct aan de slag!
  • Bent u een beginnende ondernemer? Dan kunt u zelfs een jaar gratis boekhouden!
  • Gratis app voor uw tablet of smartphone

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden