Reviews Boekhoudprogramma Online

Wat vinden onze klanten van Boekhoudprogramma Online?
Op deze pagina vindt u de klanten-reviews.

Bent u nog niet bekend met ons online boekhoudprogramma? Probeer het 30 dagen gratis! Startende ondernemers kunnen zelfs 1 jaar gratis boekhouden!

Probeer nu uw nieuwe
boekhoudprogramma

Online boekhouden
✓ Geheel gratis ✓ Zonder verplichtingen

5/5 uit 3 reviews

Kickwerkt
Offective is een fluitje van een cent


Sinds wij Offective gebruiken is onze administratie en organisatie veel beter. Het factureren en aanmanen is nu echt een fluitje van een eurocent.
 
De eenvoud, de snelle reactie, en het honoreren van een aantal onze wensen voor aanpassingen maken het werken voor ons een stuk aangenamer.

Aurora Futura

Offective: de juiste keuze!


Een bedankje is toch echt wel op z’n plek, zelden heb ik meegemaakt dat een software leverancier zo mee denkt en ook nog eens zo snel reageert op vragen en opmerkingen.

In het verleden hebben wij gewerkt met boekhoudpakketten, voorraadbeheer en planning software. Offective heeft het allemaal in één, én is ook nog eens zo flexibel dat het zich goed aanpast aan de veranderingen die door ons gewenst zijn.

Ik zie dan ook mijn enthousiasme elke dag groeien over jullie product. Blijkbaar heb ik de juiste keuze gemaakt 😉

Boekhoudprogramma Online
Datum feedback: 03/10/2014
5 / 5 sterren
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden