Probeer gratis

Probeer maand gratis

Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Dashboard

Met dit online boekhoudprogramma stelt u eenvoudig uw financiële dashboard samen en heeft u altijd een actueel overzicht van uw boekhouding.

Uniek

Het boekhoudprogramma is uniek, als beste getest, uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het ook nog eens erg voordelig. Probeer het gratis!

Automatisch

Het Offective boekhoudprogramma werkt met automatische boekingen. Op die manier bespaart u tijd en kunt u moeiteloos zelf online boekhouden.

Rapportages

Met ons online boekhoudprogramma stelt u zeer eenvoudig uw eigen rapportages samen. Zo kunt u direct datgene uitdraaien wat belangrijk voor u is.

Boekhoudprogramma Online

Eenvoudig online boekhouden met Offective

Veel bedrijven gebruiken een diversiteit aan boekhoudprogramma’s. Factureren bij de ene partij, relatiebeheer in een Excel spreadsheet en boekhouden weer bij een andere partij. Dit kan makkelijker en eenvoudiger met Offective. Offective biedt een compleet administratiepakket waarbij diverse modules online gekoppeld kunnen worden aan uw administratie. Met Offective kunt u naast online boekhouden eenvoudig factureren, uren registreren, relaties beheren, HRM zaken regelen, offertes maken en meer. En dat alles in één eenvoudig online pakket.

Gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma

Het online boekhoudprogramma van Offective is ondanks de uitgebreide functionaliteit zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. U kunt gemakkelijk boekingen doen, BTW en ICP aangiftes indienen bij de Belastingdienst, MT940 bestanden inlezen, automatisch bankbestanden matchen, gratis gebruik maken van de mobiele applicatie en nog veel meer.

Kortom, u kunt uw complete boekhouding doen met het eenvoudige boekhoudprogramma van Offective.

Waarom online boekhouden?

Wellicht vraagt u zich af waarom u zou (starten met) online boekhouden. Deze vraag kan gemakkelijk beantwoord worden. U kunt dan immers ongeacht uw apparaat (computer, tablet, smartphone), besturingssysteem (Windows, Apple, Linux etc.) of locatie uw boekhouding regelen. Overal waar u internet heeft, kunt u bij uw gegevens. Deze gegevens worden real-time bijgewerkt en veilig opgeslagen in de cloud. Zo voorkomt deze manier van werken bijvoorbeeld het heen-en-weer mailen van verouderde versies van Excel-bestanden. Met een online boekhoudprogramma bent u dus erg flexibel en efficiënt!

1 maand lang gratis proberen?

boekhoudprogramma

Wij laten u graag kennismaken met ons online boekhoudprogramma. Daarom kunt u het een maand lang gratis en vrijblijvend uitproberen. Als u na de proeftermijn besluit om verder te gaan, dan kost het boekhoudprogramma u slechts € 7,60 per maand.

Boekhoudprogramma online: voor wie geschikt?

Wilt u op een eenvoudige manier professioneel uw administratie doen? Dan is Offective een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket dat geschikt is voor elk type onderneming en zich met name richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB). Zo is het boekhoudprogramma geschikt voor startende ZZP’ers, maar ook voor doorgewinterde ondernemers. Het online boekhoudprogramma biedt voor iedereen een totaaloplossing. Van boekhouding en relatiebeheer tot product- en voorraadbeheer. Wilt u boekhoudprogramma Offective uitproberen?  Met een proefaccount kunt u 30 dagen lang kennis maken met ons boekhoudpakket. Recent gestarte ondernemers kunnen zelfs een jaar lang gratis online boekhouden met Offective.

Boekhouden in Excel?

Wij zijn ervan overtuigd dat ‘online boekhouden’ met Offective voordelen biedt ten opzichte van boekhouden in Excel.

Lees verder

Boekhoudprogramma in de cloud

Boekhoudprogramma Online

Boekhoudprogramma online heeft geen beperkingen en limieten. Met Offective kunt u ongelimiteerd uw boekhouding organiseren, boekingen inlezen en databestanden opslaan.

Lees verder

Mogelijkheden module boekhouding

Het boekhoudprogramma van Offective is volledig en compleet en heeft geen limieten of maximum aantal boekingen. U kunt vrij en ongelimiteerd boekhouden in de cloud op een 24/7 gecontroleerde applicatie.

Lees verder

Hoe kies je een boekhoudprogramma?

Binnen ons boekhoud programma is het mogelijk om meerdere administraties te koppelen aan uw account. Dit is handig als u een holding met meerdere bedrijven.

Lees verder

Overstappen van boekhoudprogramma

vergelijk boekhoudprogramma

De prijsverschillen van online boekhoudprogramma’s zijn enorm!. Op vergelijk-boekhoudprogramma.nl vindt u een overzicht. Offective biedt voor €7,60 per maand het voordeligste pakket!

Lees verder

Ontwikkelingen in boekhoudprogramma

In dit nieuwsbericht informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in het boekhoudprogramma Offective.

Lees verder

Veel gestelde vragen boekhoudprogramma online

 • boekhoudprogramma
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Is er een app beschikbaar van uw boekhoudprogramma?
   

  Jazeker. U kunt gratis gebruik maken van de app. De app bevat naast het boekhoudprogramma ook modules als CRM, productbeheer, facturatie etc. De app is te downloaden in de apple app store en Google Play store.

 • Kan ik als zzp-er online boekhouden met uw boekhoudprogramma?
   

  Jazeker, Offective biedt een boekhoudpakket voor alle typen ondernemers. Van startende ZZP-ers tot ervaren ondernemers. Bent u recent gestart met uw onderneming? Gefeliciteerd, u kunt via Offective een jaar lang gratis boekhouden!

 • Kan ik boekhoudprogramma online gratis uitproberen?
   

  Jazeker, u kunt boekhoudprogramma online 30 dagen lang gratis en vrijblijvend uitproberen.

 • Waarom zou ik online boekhouden?
   

  Met boekhoudprogramma online kunt u ongeacht uw apparaat (computer, tablet, smartphone), besturingssysteem (Windows, apple, Linux etc) of locatie uw boekhouding regelen. U kunt waar u maar internet heeft bij uw gegevens en deze worden real-time bijgewerkt en veilig opgeslagen in de cloud. Deze manier van werken voorkomt bijvoorbeeld het heen-en-weer mailen van verouderde versies Excelbestanden.

 • Wat is het voordeel ten opzichte van boekhouden met Excel?
   

  Offective biedt vele voordelen ten opzichte van Excel. Op de pagina Boekhouden in Excel? leest u alle voordelen.

 • Wat kost boekhoudprogramma online?
   

  U kunt al vanaf €7,60 per maand gebruik maken van ons boekhoudprogramma. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het complete boekhoudpakket gratis uit te proberen.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden