Gratis boekhouden – jaar lang

Het is voor startende ondernemers van belang om de boekhouding op orde te hebben. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Er zijn veel boekhoudprogramma’s en de prijsverschillen zijn groot. Zie ons blogbericht over de prijsverschillen.

Welke boekhoudprogramma moet u als starter eigenlijk kiezen? Boekhoudprogramma online helpt u een handje. Wij bieden startende ondernemers de mogelijkheid om direct ‘vanaf de start’ kennis te maken met het gemak van online boekhouden, wij zijn zo overtuigd van ons product dat elke startende ondernemer de mogelijkheid geboden wordt om 1 jaar gratis kennis te maken met Offective.

Bent u langer dan 6 maanden geleden begonnen, maar wilt u gratis ons boekhoudprogramma uitproberen? Dat is mogelijk: probeer ons boekhoudprogramma een maand lang gratis en vrijblijvend.

Gratis boekhouden, wat zijn de voorwaarden?

Twijfel niet langer en maak vandaag nog kennis met boekhoudprogramma Offective. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail of bel ons via 010-3074300.


Waarom kiezen voor het Offective boekhoudprogramma?

  • Voor startende ondernemers 1 jaar gratis boekhouden!
  • Compleet eenvoudig boekhoudprogramma, voor elk type onderneming
  • Gebruiksvriendelijk; “handleidingen zouden niet nodig moeten zijn”
  • Functioneel boekhoudpakket met frisse en actuele uitstraling!
  • Boekhoudprogramma in de cloud
  • Boekhouden vanaf elk operating system: Windows, apple of Linux
  • Service, veiligheid en kwaliteit staan bij ons op nummer één (zie ook de SLA)

Boekhoudprogramma Offective biedt startende ondernemers 1 jaar gratis boekhoudsoftware. Heeft u zich recent bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als ZZP-er, bent u gestart met een eenmanszaak, of bent u recent een onderneming begonnen? Kies voor boekhoudsoftware Offective. Offective is een totaalpakket wat door u als gebruiker kan worden geconfigureerd met veel verschillende modules. Van CRM tot personeelsbeheer, van taakbeheer tot projectbeheer, van facturatie tot e-boekhouding! Het succes van de boekhoudsoftware van Offective heeft zich bewezen. Duizenden gebruikers maken dagelijks gebruik van de veel omvattende boekhoudsoftware van Offective.

Trefwoorden: gratis boekhouden, eenvoudig boekhoudprogramma, gratis boekhoudsoftware, jaar gratis boekhouden voor beginnende ondernemers, jaar gratis voor starters, gratis boekhoudprogramma, boekhoudprogramma gratis

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden