E-boekhouden – uw boekhouding via het internet

Het traditionele boekhouden heeft zijn sporen verdiend en gaat steeds meer tot het verleden behoren. Boekhouden in de cloud, e-boekhouden, e-boekhouding of online boekhouden zijn de termen en applicaties die nu gelden. Offective is zo’n boekhoudpakket. U kunt hiermee (met een internetverbinding) overal ter wereld boekhouden. Zo heeft u altijd direct inzicht en kunt u op elk moment bijsturen. Ga dan ook zeker e-boekhouden! Boekhouden was immers nog nooit zo gemakkelijk. Eindelijk kunt u uw zaken regelen en tegelijkertijd uw business doen.

Relatiebeheer

Relaties beheren doe je online met Offective CRM. Maak onderscheid tussen klanten, leveranciers en overige relaties. De relaties worden overzichtelijk weergegeven in een dashboard. Lees meer …

Facturatie

De module facturatie is erg uitgebreid. De Offective modules zijn volledig op elkaar afgestemd. Zo zijn de modules boekhouden, voorraadbeheer en relatiebeheer volledig geïntegreerd. Ook kunt u uw facturen naar eigen wens indelen en inrichten.
Lees meer…

Urenregistatie

De module urenregistratie geeft de manager een volledig inzicht in de gewerkte, afwezige en ‘overwerk’ uren van zijn personeel. De urenregistratie module is ook beschikbaar via de ‘Mijn Offective’ app.
Lees meer…

Voorraadbeheer

De Offective module voorraadbeheer is gekoppeld met de overige modules. Daardoor worden voorraden direct gemuteerd en ziet u een totaaloverzicht van inkopen en verkopen. Lees meer…

E-boekhouden uitproberen met boekhoudprogramma online

30 dagen gratis en vrijblijvend

Door een gratis proefaccount aan te maken, kunt u 30 dagen lang het gemak van een e-boekhouding ervaren! Twijfelt u over de veiligheid, bereikbaarheid of back-up van uw gegevens? Of heeft u andere vragen over e-boekhouden? Onze klantenservice is elke werkdag tussen 9:00 en 16:30 bereikbaar op telefoonnummer 010-3074300. Een e-mail sturen naar info@boekhoudprogramma-online.nl kan natuurlijk ook. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Voordelen van e-boekhouding met Offective

  • 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen
  • E-boekhouding? Binnen 2 minuten aan de slag!
  • Net gestart als ondernemer? Een jaar gratis boekhouden!
  • Te gebruiken op uw gewenste device: computer, tablet of smartphone
  • Gratis telefonische en online helpdesk

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden