Voordelen accountancy software 

Accountancy is veilig te gebruiken, maar naast dat het veilig is, komen er nog veel ander voordelen bij kijken. Het programma is gebruiksvriendelijk en zeer flexibel.

Automatisering 
Het invoeren en controleren van gegevens is door dit programma geautomatiseerd. Het is zelfs zo dat deze software zelflerend is en taken van u overneemt. Dit bespaard u als ondernemer enorm veel tijd en kunt u andere taken uitvoeren met de tijd die u overhoudt.

Online samenwerken
Tegenwoordig gebeurd enorm veel online. Daarnaast is online alles ook makkelijker bij elkaar te houden. Met deze software is het mogelijk om uw eigen omgeving te koppelen met de boekhouding van uw klanten. Zo kunt u online makkelijk hulp bieden aan uw klanten. Zo is er makkelijk gegevens over en weer te sturen en hierdoor wordt de communicatie met uw klant versterkt.

Bedrijfsadvies
Zoals al eerder is genoemd kunt u Accountancy koppelen aan de administratie van uw klanten en heeft u hierdoor direct inzicht in de cijfers van de klanten. Hierdoor kunt u sneller en beter zien wat van succes kan zijn voor uw klanten.

Salarisverwerking
Met Accountancy van Exact is het mogelijk uw klanten optimaal te ondersteunen bij administratieve werkzaamheden. Hierdoor kunnen klanten zich richten op hun eigen bedrijf. Door middel van Salaris voor Accountancy kunt u de salarisverwerking uit handen nemen van uw klanten. En dit is ook nog eens 100% betrouwbaar.

U kunt altijd uw abonnement aanpassen aan de grootte van uw bedrijf. Als u klein begint is het mogelijk een goedkoper abonnement te nemen. Zo is er aan iedereen gedacht en kunt u het pakket kiezen dat bij u past.