Visma eAccounting

Visma focust zich enorm op het zo gemakkelijk mogelijk te houden voor de ondernemer. Hierdoor hebben zij de lay-out zo ontworpen dat het zo overzichtelijk mogelijk blijft. U kunt bijvoorbeeld in één oogopslag de in- en verkoopfacturen inzien en de statussen hiervan inzien. Over facturen gesproken, Visma geeft u de mogelijkheid om uw bank te koppelen aan het online boekhoudprogramma. Door deze bankkoppelingen worden alle inkomende en uitgaande transacties direct verwerkt in uw administratie. Hierdoor houd u zeer gemakkelijk het complete overzicht over alles wat te maken heeft met uw bankzaken. 

Zoals eerder aangegeven wilt Visma het de ondernemer zo gemakkelijk mogelijk maken, een andere service die hierdoor wordt aangeboden zijn video tutorials en trainingen. Wanneer u begint met Visma is het dus raadzaam on van te voren de bestaande tutorials en trainingen door te nemen zodat u weet hoe u een perfecte start kunt maken. Gebruikt u al een langere tijd het programma en loopt u ineens tegen een probleem aan? Dan kan het zijn dat uw vraag beantwoordt wordt door een van de tutorials of trainingen!

Abonnementen Visma

Om eerst kennis te maken met het online boekhoudprogramma heeft Visma een gratis proefabonnement beschikbaar gesteld. Door deze functie heeft u de mogelijkheid om het gehele programma testen of het wat voor u is, voordat u het daadwerkelijk aanschaft. Het proefabonnement heeft een duur van 30 dagen en het stopt hierna automatisch. U dient zelf actie te ondernemen indien u het programma wilt behouden. Het contract wordt dus niet stilzwijgend verlengt. 

Na de proefperiode van 30 dagen, heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen 3 verschillende boekhoudpakketten: Visma eAccounting Factureren, Visma eAccounting Standaard en Visma eAccounting Pro.  Doordat Visma drie verschillende pakketten aanbiedt is de kans zeer groot dat er wat voor u tussen zit!