Voordelen van e-Boekhouden

Voor ondernemers die voorheen in een programma zoals Excel werkte, is een boekhoudprogramma dé oplossing. Het helpt u namelijk om tijd te besparen en tijd is geld! Het maken, versturen, verwerken en behouden van uw facturen met daarnaast nog uw bonnetjes wordt allemaal geautomatiseerd. Zie hieronder een lijst van nog een aantal voordelen:

• Goede helpdesk
e-Boekhouden geeft u als klant verschillende mogelijkheden om in contact te komen, namelijk via de mail, telefoon of via Whatsapp. Veel reviews geven zelfs ook aan dat er vaak binnen 15 minuten al gereageerd wordt met kundige support! De problemen worden vaak dus in één reactie opgelost, dus geen op-en-neer mail verkeer. Ook vinden de werknemers het in sommige gevallen prettiger om te bellen en daar schromen ze ook niet voor.

• Makkelijk zonder boekhoudkennis
Vergis u niet, een nieuwe programma heeft tijd nodig en u moet er in duiken want dit is nieuw. Echter wordt u bij e-Boekhouden prima begeleid door verschillende methodes die mij brengen bij het volgende punt.

• Cursussen
E-boekhouden biedt zijn klanten de mogelijkheid aan om door verschillende videocursussen het programma te leren. Hierin worden de verschillende functionaliteiten omschreven die e-Boekhouden met zich meeneemt. Naast de video’s kunt u nog gebruik maken van ongeveer 50 verschillende, zeer gedetailleerde, handleidingen. En als laatst heeft u natuurlijk de FAQ nog om te kijken wat de meest gestelde vragen zijn. Super handig dus!

• Goedkoop
Iedere euro telt en bij e-Boekhouden weten ze dit. Het programma is namelijk als starter voor de eerste 15 maanden (van uw onderneming) gratis! Wanneer deze voorbij zijn dan zijn de kosten alsnog zeer aantrekkelijk. U heeft hierna vier verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen waarbij het duurste pakket slechts €14,50 per maand bedraagt. 

e-Boekhouden heeft daarnaast nog de mogelijkheid om het programma te koppelen aan uw zakelijke rekening waardoor alles automatisch wordt geüpload in het boekhoudprogramma.