Over Informer

Informer geeft duidelijk aan zich te richten op zzp’ers en kleine ondernemers. Hierdoor kan het boekhoudprogramma eenvoudiger blijven doordat er verschillende functies niet in verwerkt hoeven te worden. Informer biedt vier verschillende pakketten aan namelijk het ZZP Basis pakket, het ZZP Plus pakket, het MKB Basis pakket en het MKB Plus pakket. De prijzen schommelen zijn tussen de €10 en €39 en zijn maandelijks opzegbaar. Informer geeft de klant de mogelijkheid om ieder pakket gratis uit te proberen voor een periode van 30 dagen. 
Een mogelijkheid waar Informer mee uitblinkt is het samenstellen van uw eigen boekhoudpakket. Dit betekent dat u als ondernemer de mogelijkheid hebt om zelf aan te geven welke van de vele functies u in het pakket terug wilt zien. Afhankelijk van wat u wensen zijn dan wordt de prijs daar natuurlijk op aangepast.

Informer en duurzaam

Informer geeft aan dat zij het maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden en hierdoor aandacht hebben voor hun omgeving. In het dagelijkse bedrijfsvoering wilt Informer dan ook zo milieubewust te werk gaan. Informer heeft verschillende maatregelen genomen om aan te tonen dat zij inderdaad achter duurzaam ondernemen staan, namelijk:

  • Het pand is voorzien van spaar- of led-lampen en oplaadbare batterijen;
  • De benodigde bedrijfsauto’s zijn volledig elektrische auto’s, daarnaast wordt het gebruik maken van openbaar vervoer zeer aangemoedigd;
  • De hosting partij van Informer vindt plaats bij een organisatie dat ook maatschappelijk verantwoord onderneemt;
  • De verzorging voor het verwarmen of verkoelen van het pand wordt door een aardwarmtepomp-installatie verzorgd. Hierdoor blijft de uitstoot hiervan CO2-neutraal. 
  • Een kantoor zonder papier is ook een streven. Helaas is het papier soms nog nodig, maar dan wordt er papier gebruikt met het FSC keurmerk. 

Vergelijk hier informer met andere online boekhoudprogramma's!