Super simpel boekhoudprogramma

Bent u een Zzp’er, freelancer of een ondernemer? Dan is Rompslomp het boekhoudprogramma voor u. Dit komt doordat de missie van Rompslomp altijd hetzelfde is gebleven, namelijk het super simpel houden van uw boekhouden. Dit online boekhoudprogramma geeft u ook de mogelijkheid om ten alle tijden te werken aan uw boekhouding, dit is mogelijk doordat het programma in de Cloud werkt. Een super groot voordeel hiervan is dat wanneer in het ergste geval uw laptop of pc u verlaat dat u niet alle data kwijt bent. Daarnaast is dit online boekhoudprogramma via ieder device en/of browser toegankelijk! 

Hoe werkt Rompslomp?

Zoals hierboven al benoemd is dit een online boekhoudprogramma en ten alle tijden toegankelijk. Rompslomp heeft bovenin het hoofdmenu, vanuit dit menu zijn alle benodigde functies bereikbaar. Lekker overzichtelijk dus! U kunt hier bijvoorbeeld uw uitgaven, facturen of uw kilometerregistratie terug vinden. Hiernaast heeft Rompslomp ook nog een handige tool dat de ‘schoenendoos’ wordt genoemd. De virtuele schoenendoos is waar u uw bonnetjes naartoe stuurt door middel van een foto te maken met uw smartphone. 

Facturen en offertes

Iedere ondernemer, Zzp’er en freelancer heeft te maken met offertes en facturen. Bij Rompslomp geven ze u de mogelijkheid om uw eigen huisstijl te creëren die u kunt gebruiken bij iedere offerte of factuur. Deze worden natuurlijk direct vanuit het online boekhoudprogramma verstuurd! Doordat ze een directe koppeling hebben met de Kamer van Koophandel heeft u ook in een handomdraai de benodigde informatie van desbetreffende klanten gevonden. Eenmaal de de offertes en facturen verstuurd dan breekt een belangrijk moment aan. Namelijk om een duidelijk overzicht te bewaren over welke klanten de facturen wel of niet hebben betaald. Rompslomp houdt het super simpel en verwerkt naast alle bovenstaande functies, de facturen ook gelijk in uw boekhouding. Boekhouden zonder rompslomp dus!