Functies

Dit gebruiksvriendelijke administratiepakket is opgericht in 2013 en is van alle markten thuis. De oprichters hebben dan ook jarenlange ervaring in zowel de IT als de financiële sector. Zo kunt u met dit programma alle aspecten van uw boekhouding bijhouden en uitvoeren, zoals de grootboeken, bankafschriften, BTW-aangiften en rapportages. Hiernaast biedt dit programma ook opties om uw kilometeradministratie bij te houden en offertes en verkoopfacturen op te stellen. Enkele functies zijn echter afhankelijk van de licentie die u kiest. 

Gebruiksgemak 

Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar u heeft geen speciale voorkennis nodig om dit programma te kunnen gebruiken, ideaal dus voor de startende ondernemer.  De lay-out van het programma is simpel en overzichtelijk waarin geen ingewikkelde terminologie wordt gebruikt. Daarbij is het programma niet alleen toegankelijk op uw computer, maar kunt u ook de mobiele app downloaden die toegang verleent tot het programma op andere devices zoals een smartphone of tablet. Hierdoor is het programma zeer gebruiksvriendelijk. Yoursminc zorgt er natuurlijk ook voor dat uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. 

Tarieven 

U kunt het programma al aanschaffen vanaf €9,95 per maand. Yoursminc biedt echter meerdere licenties tegen verschillende prijzen. U zit hierbij niet vast aan verplichtingen en kunt op ieder gewenst moment uw abonnement opzeggen. Mocht u toch nog twijfelen kunt u een gratis proefperiode starten voor drie maanden. Op deze manier weet u zeker dat de software bij u en uw bedrijf past zonder er eerst voor te betalen. Wilt u meer weten over wat de abonnement inhouden en wat de tarieven hiervan zijn? Lees dan verder onder het kopje “producten en abonnementen”.

Hoewel dit programma door de simpliciteit ideaal is voor ZZP'ers is dit ook precies waarom het voor een groeiend bedrijf een minder goede fit is. De abonnementen zijn ontworpen voor ZZP'ers en enkele nodige functies voor ondernemers met personeel ontbreken dan ook. Bent u de eeuwige ZZP'er? Dan is dit zeker geen probleem. Bent u van plan om door te groeien? Kijk dan ook eens naar de alternatieven.