Wat kan ik allemaal met Digitaal Kantoor?

Zoals hierboven al benoemd heeft Digitaal Kantoor altijd hetzelfde doel gehad, en dat is namelijk een totaalpakket op de markt te brengen. Wat verstaan zij onder een totaal pakket? Een programma waar u uw boekhouding, administratie zowel als management van uw bedrijf kunt onderbrengen. Ook Digitaal Kantoor werkt met de Cloud en dit houdt in dat u dus alle informatie online heeft staan en dit ten alle tijden kunt verkrijgen. Maar waar onderscheid Digitaal Kantoor zich in dan? De online software biedt u de mogelijkheid om naast de standaard functies nog vele andere aan te bieden, bijvoorbeeld:

  • Online software die oplossingen voorstelt voor uw ver- en inkoopbeleid
  • U kunt uw voorraadbeheer hier onderbrengen
  • CRM-oplossingen zijn geïntegreerd
  • Projectmanagement

Ook voor Zzp’ers

Digitaal Kantoor is zeer geschikt voor Zzp’ers die een eenvoudige en complete boekhouding willen. Natuurlijk dient u wat tijd te nemen om in het programma te duiken om er mee te leren werken. Maar bent u eenmaal gewent aan het boekhoud programma, dan is uw boekhouding voortaan een fluitje van een cent en behoud u uw waardevolle tijd. Komt u er toch ergens niet uit doordat het een wat complexer probleem is? Dan kunt u terecht bij de behulpzame klantenservice. 
Naast Zzp’ers en MKB’ers is Digitaal Kantoor ook een zeer goed boekhoud programma voor verenigingen en stichtingen. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld met één druk op de knop een nieuwsbrief te versturen naar de gewenste groep leden of naar alle leden natuurlijk. 

Bonus systeem?

Inderdaad. Digitaal Kantoor heeft een punten systeem bedacht. Dit hebben zij ontworpen met als doel om uw online administratie een stuk aangenamer te maken. Digitaal Kantoor beloond u met punten wanneer u op een correcte manier omgaat met het boekhoud programma. Deze punten kunt u sparen en wanneer u die genoeg heeft komt u in aanmerking voor kortingen. Heeft u er veel gespaard, dan kan het zo maar zijn dat u hiermee bepaalde transacties kunt betalen!