Ambitie

Het doel van Exact is om kunstmatige intelligentie en machine learning in te zetten om de effectiviteit van bedrijfsadministratie te blijven verbeteren. Exact wil dat u als klant optimaal profiteert van de kracht van AI. AI betekent Artificial Intelligence, hiermee wordt bedoeld dat het menselijk denken om wordt gezet in computertaal. In de toekomst moet data-invoer geautomatiseerd worden, zodat u als ondernemer hier niets meer voor hoeft te doen. 

De services van Exact

Het draait bij exact niet alleen om software, maar ook dat u toegang heeft tot de ervaring en expertise van Exact. Door middel van 6 services wil Exact dit doel verwezenlijken. 

Analyse
Dit is de eerste fase. Hier kijkt een expert naar uw bedrijfssituatie en wordt er samen met de klant een uitgebreide analyse gemaakt. Aan de hand van deze analyse wordt er een door de klant gewenste aanpak geformuleerd. 

Optimalisatie
Een onderneming blijft zich ontwikkelen, hierdoor ontstaan er vaker nieuwe behoeften. Exact geeft proactief advies over hoe u uw processen efficiënter kunt inrichten, zodat de wensen van de klant blijven aansluiten.

Advies
Als de oplossing geformuleerd is, adviseert Exact over het plan van aanpak, ondersteuning in de beheerfase enzovoort. Daarnaast kan een klant altijd contact opnemen voor een analyse en advies.

Training
Exact biedt een groot aantal trainingen en e-learnings aan die een onderneming helpen meer uit de software te halen. Dit kan allemaal online, dus hier hoeft u niet voor uit huis.

Implementatie
Tijdens deze fase zorgt exact voor een werkende inrichting van de oplossing. De gesprekken zijn zo productief mogelijk en de focus ligt hierbij op de snelheid maximalisten en de kosten zo laag mogelijk houden. 

Support
Als u vragen heeft kunt u 24 uur per dag terecht op de customer portals van Exact. Daarnaast is er ook ruimte om moeilijkere vraagstukken voor te leggen aan de experts van Exact. Hier wordt dan samen naar een oplossing gezocht.