Informer BankRobot

Het belangrijkste doel van de BankRobot is het besparen van uw tijd en tegelijkertijd uw administratie correct af te handelen. De BankRobot kan op twee verschillende manieren uw banktransacties verwerken. 

  1. De BankRobot gaat zelf op zoek naar een match met een betaling en de verkoop- of inkoopfactuur daarvan.
  2. U geeft zelf de opdracht aan de BankRobot om een match te maken met een betaling en de verkoop- of inkoopfactuur die erbij hoort.

Hiernaast kunt u ook nog andere instellingen doorvoeren. Bijvoorbeeld dat bepaalde afschrijvingen afkomstig van een specifiek rekeningnummer, automatisch gecategoriseerd worden. Wanneer u zulke instellingen doorvoert, dan slaat de BankRobot dit op en zal dit de volgende keer automatisch voor u doen.

Bankkoppeling

Ook Informer heeft de bekende bankkoppeling. Dit zorgt ervoor dat alle transacties op het zakelijk account, direct worden doorgevoerd in het boekhoudprogramma. Dit scheelt een enorme hoeveelheid aan tijd doordat u niet meer iedere transactie dient in te scannen of dient op te sturen. Bij Informer zorgt de BankRobot hiervoor en ontzorgt de BankRobot u door enorm veel tijd te besparen! 

Het betalen van een verkoopfactuur wordt ook steeds gemakkelijker gemaakt. Het is namelijk mogelijk om uw klanten met iDeal te laten betalen. Dit zorgt voor een enorm betaalgemak voor al uw klanten. Naast dat uw klanten hier voordelen uit halen, doet u dat als gebruiker van Informer natuurlijk ook. De betalingen die via iDeal voldaan worden, worden namelijk direct in uw online administratie verwerkt. U krijgt een melding op de door u gewenste apparaat wanneer er een betaling is voldaan en het mooiste is dat dit allemaal automatisch gebeurd! 

De BankRobot van Informer heeft een enorme verantwoordelijkheid gevoel en dat moet ook wel met al deze belangrijke taken die de robot uitvoert. Hierdoor heeft Informer u de mogelijkheid gegeven om alle acties die de robot heeft uitgevoerd te controleren via een controlelijst.