Bankafschriften Yoursminc

Het verwerken van bankafschriften kan een tijdrovende taak zijn, in ieder geval wanneer er niet met een boekhoudprogramma wordt gewerkt. Bij Yoursminc hebben zij het u makkelijk gemaakt. Ongeacht bij welke bank u zit, kunt u een mutatie van de betalingen en ontvangsten aanvragen in een CAMT.053 of een MT940 bestand type. Door daarna een van deze bestanden in het boekhoudprogramma van Yoursminc te laden, zitten al uw mutaties direct in uw administratie verwerkt. Eenvoudiger dan dit gaat het (nog) niet worden! 

1.    U vraagt een mutatie aan;
2.    Bestand in Yoursminc laden;
3.    Het boekhoudprogramma afsluiten want alles is al verwerkt!

Er moet wel bij verteld worden dat wanneer u voor de eerste keer dit wil laten verwerken, het programma nog menselijke handeling nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het voor de eerste keer toewijzen van de facturen aan de bijbehorende klant. 

Bankboek

Nu heeft u het bestand ingeladen en zijn alle bestanden die hierin vermeld staan up-to-date. Wanneer u handmatig de eerste keren de betalingen en/of uw ontvangsten heeft gekoppeld aan de facturen en uitgaven, dan worden deze ook automatisch bewerkt in de toekomst. 
Hiernaast heeft Yoursminc nog vele andere functies en een uitzonderlijke is dat ze de functie hebben om uw privé-uitgaven en kosten kunt bijhouden. U kunt dan in één programma zowel uw privé als uw zakelijke kosten en inkomsten bijhouden! 

Bekijk alle Boekhoudprogramma's