Digitaal Kantoor als uw boekhoud software

Met een compleet pakket waar u uw gehele boekhouding in kwijt kunt bent u gegarandeerd van een overzichtelijke administratie. Naast dat het overzichtelijk is en blijft, is het voornamelijk ook veel gemakkelijk dan in een gratis programma zoals bijvoorbeeld Excel. U kunt bijvoorbeeld:

  • Uw facturen scannen
    Door bij uw inboekingen uw facturen te scannen met de scan-herken module bespaart u veel tijd. U scant uw facturen in upload dit gemakkelijk naar Digitaal Kantoor. Nog gemakkelijker is om gebruik te maken van de App. U kunt dan een foto maken van een bon en dit wordt direct en automatisch verwerkt!
  • Rapportages uitdraaien
    Doordat Digitaal Kantoor overzichtelijke rapportages uitdraait, behoudt u de overzicht over uw financiële status.
  • Bank koppelen
    Het is mogelijk bij Digitaal Kantoor om uw zakelijke rekeningnummer te koppelen. Hierdoor wordt iedere transactie en uw gehele cashflow automatisch geüpdatet in het boekhoudprogramma!

Naast bovenstaande, zijn er nog vele andere opties dat boekhouden bij Digitaal Kantoor met zich meebrengt.

Boekhoudjaar afsluiten

Aan het einde van het jaar kan er een jaarrekening worden gemaakt. Dit is een overzicht van het afgelopen jaar waar op te zien is hoe het bedrijf het afgelopen jaar gedraaid heeft. Echter voordat deze jaarrekening gemaakt kan worden dient u het hele jaar uw boekhouding netjes op orde te hebben. “Elke transactie dient u vast te leggen. U kunt er voor kiezen om een boekhouder in dienst te nemen. Deze persoon regelt al deze zaken voor u zodat u zich volledig kunt richten op het leiden van de onderneming. Echter is het nadeel dat een boekhouder niet goedkoop is. Een andere oplossing om uw boekhoud jaar goed af te sluiten is een goed boekhoud software zoals bij Digitaal Kantoor.