Rapportages

Het is belangrijk om een overzicht te bewaren over uw personeel. Doordat er in de afgelopen jaren steeds meer handelingen digitaal zijn geworden wordt het voor u ook lastiger om hierin alles op een rijtje te krijgen. Wanneer u kiest voor de HRM functie bij Digitaal Kantoor dan wordt automatisch de gegenereerde informatie opgeslagen. Met deze informatie kunt u via het programma rapportages uitdraaien die u bijvoorbeeld inzicht geven over wie van uw werknemers het meest of juist het minst winstgevend is. 

Contractregistratie en verlof

Ieder contract is anders en hierbij kan het recht op het aantal verlof uren natuurlijk ook verschillen. Wanneer u ervoor kiest om de contractregistratie in Digitaal Kantoor te integreren, dan wordt het u makkelijk gemaakt om een overzicht te bewaren over de verlofuren. Digitaal Kantoor geeft u de mogelijkheid om iedere week een overzicht te genereren waarop te zien is wie er over uren maakt en wie er te weinig heeft gewerkt. Doordat u per werknemer de urenregistratie koppelt aan het contract, wordt er automatisch voor u het aantal verlofuren berekent. 

Naast contractregistratie kunt u ook gebruik maken van de functie; lease-registratie. Wanneer bijvoorbeeld een van uw werknemers een auto van de zaak rijdt dan kunt u dit als geheel ook hierin verwerken. 

Het belang goede HRM

Al met al is het van groot belang dat alle HRM gerelateerde data zorgvuldig en correct bewaard wordt. Het resultaat hiervan kan zich uiten in bijvoorbeeld meer tijdswinst en/of grotere omzet. Doordat het personeel uiteindelijk met meer motivatie naar werk komt en meer inzet toont doet dit het gehele bedrijf, in lange termijn, altijd ten goede!