Mogelijke koppelingen met e-Boekhouden

Hieronder ziet u een lijst met de verschillende koppelingen die e-Boekhouden aanbiedt:

• API-koppeling
Wanneer u zelf in bezit bent van een eigen functie, koppeling of API dan biedt e-Boekhouden (waar mogelijk) een manier van samenwerken. U kunt contact opnemen en dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden van implementatie van uw eigen ontwikkelde software.
 
• Bankkoppelingen
Zoals hierboven al aangegeven, biedt e-Boekhouden u de mogelijkheid om uw boekhoudprogramma te koppelen aan uw zakelijke bankrekening.

• Koppeling met de belastingdienst
e-Boekhouden heeft een directe koppeling met de Belastingdienst doordat zij een partner van elkaar zijn. U kunt automatisch en rechtstreeks uw Btw-aangifte versturen, natuurlijk pas nadat u uw administratie gecontroleerd heeft. Daarnaast is het ook eenvoudig om de ICP-opgaaf aan te leveren.

• Crm-koppeling
CRM staat voor Customer Relation Management. Dit houdt in dat e-Boekhouden de mogelijkheid heeft om uw relatiebeheer onder handen te nemen. Dit door een koppeling te maken met al een bestaande crm-systeem.

• Webshop koppeling
Wanneer u uw webshop koppelt dan wordt iedere gemaakte verkoop automatisch in uw boekhouding verwerkt. Wanneer u een eigen webshop heeft dan kunt u contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden tot het maken van een koppeling met e-Boekhouden.

• Koppeling met betaalproviders
e-Boekhouden heeft een samenwerking met alle betaalproviders in Nederland. Iedere betaling die bijvoorbeeld met een creditcard worden gemaakt of met iDeal, worden automatisch in uw boekhouding verwerkt.

Dit zijn slechts een aantal van de mogelijke koppelingen die e-Boekhouden u aanbiedt. Andere koppelingen met bijvoorbeeld incassobureaus, de overheid, kassasystemen en urenregistratiesoftware zijn ook mogelijk. Het koppelen van verschillende systemen zorgt ervoor dat het voor u gemakkelijker wordt dit simpelweg doordat verschillende handelingen worden geautomatiseerd.