Online boekhoudprogramma

Wanneer u alles digitaal online zet in het boekhoudprogramma kunt u deze altijd en overal benaderen. Niet alleen notities, afboekingen, crediteuren en debiteuren maar scan ook alle stukken in voeg deze toe aan uw online boekhoudprogramma. Tegenwoordig scant bijna iedereen haar rekeningen, (tank)bonnetjes en andere stukken. En wanneer er niet gescand wordt dan wordt er een foto gemaakt door middel van een smartphone en dan wordt de foto zo geüploade in de applicatie van desbetreffende boekhoudprogramma. Dit zorgt uiteindelijk voor een gehele digitale boekhouding en kunt u vele malen efficiënter werken. Stukken kwijtraken, stukken opzoeken in tientallen zo niet honderden ordners is niet meer nodig wanneer u gebruik gaat maken van online boekhouden. Alvorens u een boekhoudprogramma aanschaft is het raadzaam om eerst contact op te nemen met uw boekhouder. Het is namelijk een stuk efficiënter als uw boekhouder het programma kent waarmee u wilt werken.

Voordelen boekhoudprogramma’s

Het grootste voordeel is dat veel wat voorheen 1 voor 1 moest, nu geautomatiseerd is! Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Het automatisch importeren van bankafschriften
Wilt u het nog makkelijker maken? Koppel dan uw zakelijke rekening met uw boekhoudprogramma voor volledige automatisering tussen uw bank en boekhouding

De btw-aangifte
De wel bekende btw-aangifte waar geen ondernemer aan ontkomt. Bij een online boekhoudprogramma is dit slechts met een paar knoppen geregeld!

Bonnetjes, bonnetjes en nog meer bonnetjes
Met een goed boekhoudprogramma kunt u het bonnetje scannen met uw smartphone. Heeft de applicatie ook nog een OCR-Scanner, dan kan het zelfs zo zijn dat de applicatie automatisch het bedrag en de datum van het bonnetje af leest.

Ritten- en urenregistratie
Het boekhoudprogramma houdt dit beide automatisch bij indien gewenst!