Voordelen Project Management

Als u tot aanschaf van Project Magagement gaat, dan zult u een aantal voordelen ervaren die helpen uw ambitie waar te maken. Project Management wilt u het zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk maken.

Makkelijke urenregistratie
Urenregistratie via dit programma gaat makkelijk dan tevoren. U kunt via verschillende apparaten gebruiken maken van de urenregistratie. Dit programma wordt ondersteunt door een app op uw smartphone of tablet, maar kan ook gewoon via uw browser. U kunt direct bijsturen dankzij voortgansrapportages. 

Factureren
Klanten verwachten een correcte facturatie. Dus de kosten-en urenregistratie moeten volledig in orde zijn. Met Project Management heeft u overzicht en stuurt u makkelijk een betalingsherinnering naar uw klanten, indien dit van toepassing is. Zo bespaart u veel tijd op het innen van een factuur.

Declarabele uren
Het kan gebeuren dat er complexe projecten en medewerkers bijkomen. Het is dan niet de bedoeling dat er geld weglekt. Met deze software heeft u een goede grip op de kosten en marges door een goede vorm van projectbewaking. Het is hierdoor mogelijk meer declarabele uren te krijgen zonder dat hier capaciteitsuitbreiding voor nodig is.

Vast inkomsten
Met Project Management beheert u abonnementen van klanten op maand-, kwartaal- en jaarbasis en heeft u meteen inzicht in terugkerende omzet en de verwacht groei van uw onderneming. Hierdoor versterkt u de realtie met uw klant en profiteert u van voorspelbare omzet.

Overal Online
Of u nou thuis, op uw kantoor of bij uw klant bent. Deze sofwate van Exact is overal beschikbaar. U kunt de belangrijke gegevens bewaren via uw smartphone, tablet of laptop. Uw groei en uitdagingen worden ondersteunt door exact, zodat uw onderneming altijd blijft draaien.