Voordelen Purchase to Pay

Exact Purchase to Pay brengt een aantal voordelen met zich mee voor u en uw bedrijf, met als doel kostenbesparing te verwezenlijken. Het moet moeilijke inkoopprocessen eenvoudiger maken.

Duidelijk inzicht in contracten
Purchase to Pay zorgt ervoor dat u helder inzicht heeft in contracten door middel van een duidelijk conctractmanagement. Alle soorten contracten worden eenvoudig en overzichtelijk vastgelegd en bewaakt. Het is ook mogelijk om om periodieke verplichtingen vanuit contracten te laten vallen en automatisch te matchen met uw facturen. Contractinformatie is de het begin van het inkoop- en bestelproces.

Controle bestelproces
Het inkoop- en bestelproces werd al eerder benoemd. Purchase to Pay ondersteunt dit gehele proces voor elke productgroep die er is. Helemaal van het begin tot het eind. Dit wil zeggen dat het begint bij de aanvraag en eindigt bij de factuur. De macht van het goedkeuringsproces ligt hierbij in uw eigen handen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u de controle behoud over het bestelproces en hierbij ervaar u tijdwinst en een minimale foutkans.

Factuurverwerking
Purchase to Pay zorgt ervoor dat het proces van de factuurverwerking wordt geautomatiseerd door middel van 3-way-matchig. Dit betekent dat de verwerking automatisch gaat als de facturen na een controle overeenkomen met de geautoriseerde en geaccepteerde orders. Dit zorgt ervoor dat u weinig tijd verliest en dat ook uw kosten minder worden.

Budgetbewaking
U blijft verantwoordeloijk voor wat uw medewerkers inkopen. Het is dus belangrijk om gebruik te maken van budgetten. Met Purchase to Pay heeft u inzicht in uw budget en kunt u deze dus ook blijven meten. Blijf budgetten instellen op een groot aantal variabelen om zo in controle te blijven.

Daarnaast kunt dit programma overal blijven gebruiken.