Voordelen

Naast dat het enorm veel tijdwinst oplevert zorgt een online boekhoudprogramma er ook direct voor dat uw administratie die hier aan gekoppeld is, klopt! De voorraadmutaties worden overzichtelijk in een lijst voor u weergegeven, en u kunt dit veranderen met slechts één druk op de knop. Hieronder hebben wij de vijf grootste voordelen van Visma eAccounting Voorraad voor u genoteerd:

1.    Uw boekhoudkundige voorraad wordt bij voorraadwijzigingen automatisch tegen inkoopprijs ingeboekt;
2.    U kunt inkomende artikelen registreren in Visma eAccounting;
3.    Handmatige wijzigingen mogelijk waardoor u onjuiste aantallen kunt corrigeren;
4.    Altijd een up-to-date inzicht maar ook de historische gegevens;
5.    Altijd en overal toegankelijk. Of u nu werkt met een pc, tablet of smartphone, u kunt met ieder apparaat dat toegang heeft tot het internet in uw Visma eAccounting omgeving.

Groothandel

Naast dat Visma een enorme aanwinst kan zijn voor startende ondernemers, ZZP’ers en kleine ondernemers, kan het ook voorraadhoudende groothandel helpen. Visma heeft voor extra functionaliteiten gezorgd voor de wat ‘grotere jongens’. Desondanks dat hun systeem hier niet volledig op ontwikkeld is, heeft Visma er wel voor gezorgd (door een strategisch partner in te schakelen) dat u met uw groothandelsactiviteiten alsnog optimaal gebruik kunt maken van het programma. Visma’s partner Brincr ondersteunt u met uw operationele processen binnen uw groothandel en Visma eAccounting neemt uw boekhouding onder armen. Een perfecte combinatie! 

Ook als groothandelaar heeft u de mogelijkheid om dit 30 dagen volledig gratis en vrijblijvend uit te proberen. Ook hier stopt het proefabonnement automatisch nadat de 30 dagen verlopen zijn en er geen actie is ondernomen om het te verlengen.