Webshop koppeling

Wanneer een ZZP’er of klein ondernemer een webshop in beheer heeft, dan dient er hier al enorm veel tijd in gestopt te worden om te kunnen concurreren op de online markt. Naast dat u zich dient te verdiepen in de online wereld, moet u uw boekhouding natuurlijk op orde houden. Iedere online order die geplaatst wordt, dient namelijk in uw boekhouding verwerkt te worden. Gelukkig groeien de boekhoudprogramma’s net zo hard met de rest van het internet mee en kan het verwerken van de orders voortaan automatisch gebeuren. 

Bij Yoursminc heeft u de mogelijkheid om uw webshop te koppelen wanneer u via een van de volgende vier software programma’s een webshop heeft runnen:

•    Magento
•    CCV Shop
•    Mijnwebwinkel
•    WooCommerce

Wanneer uw webshop op een van deze vier partijen is geprogrammeerd dan heeft u de mogelijkheid om het verwerken van uw orders, zonder kosten, automatisch door te laten lopen naar uw boekhouding. Hierdoor wordt uw financiële administratie automatisch bijgewerkt, ongeacht vanuit waar en wanneer er een order heeft plaatsgevonden.

Direct synchroniseren?

U heeft de mogelijkheid bij Yoursminc om de verwerking van de administratie direct door te laten voeren of om een tijd in te stellen. Waarom is dit handig vraagt u zich af? Het kan zijn dat u namelijk de balans van uw fysieke winkel apart wilt uitdraaien iedere week zonder dat de webshop hier invloed op heeft. U kunt dan bijvoorbeeld een tijdstip instellen dat het pas verwerkt wordt in uw administratie wanneer de cijfers over uw fysieke winkel bekent zijn. De volgende gegevens kunt u vanuit uw webshop in het boekhoudprogramma van Yoursminc inlezen:

•    Facturen van webshop orders;
•    Contacten van webshop orders;
•    Producten voorraad op basis van de webshop orders.

Al met al, een zeer gewaardeerde functie die een online boekhoudprogramma met zich meebrengt! 
 

Bekijk alle Boekhoudprogramma's