Uw merk, product, website of webshop op Boekhoudprogramma-online.nl

1) Review

In overleg kan gekozen worden voor het reviewen van producten of diensten die te maken hebben met administratie. Na ontvangst van het product of de dienst, zullen wij het uitgebreid testen. Na de test wordt er een (eerlijk) subjectief artikel geschreven. Hierin zit ook een link naar bijvoorbeeld het product of de website / webshop.

2) Advertorial

Wilt u uw dienst of product onder de aandacht brengen in een objectief artikel op Boekhoudprogramma-online.nl? Dat is mogelijk met een advertorial. Dit is een betaald artikel dat we na uw goedkeuring publiceren op boekhoudprogramma-online.nl. Het is ook mogelijk om een artikel aan te leveren.

3) Advertentie op de homepage

Wilt u uw bedrijf visueel onder de aandacht brengen bij ondernemers? Het is mogelijk om een advertentie afbeelding op de homepage te laten plaatsen, inclusief follow link naar uw website of webshop. 

4) Your choice

Heeft u zelf een manier van samenwerken in gedachten? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn erg flexibel en we denken graag met u mee.

5) Affiliate marketing

Wij zijn als affiliate aangesloten bij alle grote affiliate netwerken (Tradetracker, Daisycon, Awin etc.). Dit betekent dat we banners van relevante webshops op boekhoudprogramma-online.nl plaatsen. Wij werken niet met privé affiliate netwerken of andere affiliate constructies.

Heeft u interesse in een samenwerking, wilt u graag adverteren, of heeft u andere vragen met betrekking tot deze onderwerpen? Vraag dan de tarieven / mediakit op via info "at" boekhoudprogramma-online.nl of gebruik het contactformulier om uw aanvraag in te dienen.